Bingobonus ett smart sätt att spela bingo!

Bingobonus – Vi hjälper dig att hitta de största bingo bonusarna

En bingobonus är en bonus som du får från en bingosajt för att kunna prova och spela bingo hos dem. Alla bingosajter har bingo bonus i någon form. En mycket vanlig form av bingo bonus är att man får en summa för att spela bingo för utan att sätta in några pengar.

En annan form av bingo bonus är en så kallad insättningsbonus, detta innebär att om du t.ex. sätter in 200kr så ger bingosajten dig tex 200 kr extra att spela för. Dessa erbjudanden brukar ofta gälla för summor upp till 2000 kr. Detta är ett mycket bra sätt att öka spelkassan!

Att få gratis pengar att spela för är ett suveränt sätt att pröva nya bingosajter på och att man dessutom har chans att vinna riktiga pengar gör ju det hela ännu bättre.

Det finns massor av olika bingospel och olika varianter av bingo som kan vara spännande att testa.

Bingo.com Gratis bingo i 7 dagar

Hur hittar man en bingobonus?

Bingobonusar förekommer som sagt hos alla bingosajter så det finns stora möjligheter att testa bingo och ha kul samtidigt som det kan bli en mycket lönsam fritids-sysselsättning.

Dock är det väldigt viktigt att kolla upp vilka regler som gäller för en bingo bonus. Regler och villkor varierar men en allmän regel brukar vara att man bara får ha ett konto och man måste satsa eventuella vinster innan man kan plocka ut dem som pengar.

På bingo2 hittar du alla bingo bonus erbjudanden som finns på marknaden. Varje dag lägger vi till nya spännande  bonusar från de bästa bingosajterna.

För ännu mer tips om spel rekommenderar vi: Sveriges bästa spelbolag guider online!

Bingo bonus ett smart sätt att spela bingo!

Så om du är sugen på att börja spela online bingo men inte kommit ”till skott” ännu är en bingobonus ett perfekt sätt att komma igång och pröva spelet och olika bingosajter. Vem vet kanske blir det du som tar hem jackpoten?

Veckans tips ▼

Restaurangtips

© 2016 BINGO2.NU